Jandarmi gălăţeni, atacaţi cu toporul de un bărbat din Tecuci

Jandarmeria
Jandarmeria

Jandarmii gălăţeni au fost atacaţi de un bărbat recalcitrant din Tecuci cu toporul, noaptea trecută, după ce au intervenit la un scandal între membrii unei familii. 

"În noaptea de 28 iulie, jandarmii tecuceni au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru oprirea acțiunii agresive a unui tânăr, asupra oamenilor legii. Jandarmii au fost direcționați la o adresă din municipiul Tecuci unde era semnalat un scandal între membrii unei familii. La fața locului, jandarmii i-au identificat pe cei doi scandalagii, unchi și nepot, iar cel din urmă, pe fondul unui exces de furie, a atacat cu un topor echipajul de jandarmerie, aceștia fiind nevoiți să execute un foc de avertisment în plan vertical. Lovitura de topor a fost blocată cu brațul de către unul dintre jandarmi, concomitent cu executarea unui al doilea foc de avertisment", se arată în comunicatul Jandarmeriei Galaţi. 

Tânărul a fost imobilizat de către jandarmi, încătușat și predat poliției. Organul de cercetare penală a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, în baza de ordonanței de reținere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel