Urmărește emisiunea live


Jandarmeria, mesaj la adresa #Rezist

Foto: Jandarmeria Română
Foto: Jandarmeria Română

Jandarmeria Română lansează pe Facebook  un mesaj la adresa protestatarilor #rezist, după incidentele din Piața Universității. 

"Atunci când vrei să-ți afirmi virtuțile, fă-o fără mască, de ce te-ai ascunde?! S-a intervenit agresiv sau disproporționat, s-a acționat greșit..sunt multe păreri pro și contra, e normal într-o democrație să avem pluritate, însă doar vigilența și profesionalismul jandarmilor au făcut ca astăzi să vorbim despre un miting fără incidente și urmări majore.

Pistolul a fost de jucărie, nu era niciun pericol..am auzit des astăzi această afirmație, însă într-un simplu exercițiu de imaginație, închipuiți-vă panica declanșată de un individ mascat care ar fi fluturat un pistol într-o masă de oameni, fie el și de jucărie, vă gândiți la asta?

Vă gândiți poate că, acel pistol de jucărie era doar un mijloc mascat de a verifica vigilența forțelor de ordine, de a testa capacitatea de reacție a jandarmilor, pentru ca într-un viitor nu foarte îndepărtat, cineva chiar să introducă o armă adevărată, letală? Ne gândim?

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel