Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat la Centrala Nuclearoelectrică

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Brett Hondow de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Brett Hondow de la Pixabay

Jandarmeria Cernavodă a anunțat că Parchetul a declanşat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împuşcat la Centrala Nuclearoelectrică.

Jandarmul de la Unitatea Specială de Pază Cernavodă care s-a împuşcat marţi cu arma din dotare, în timpul serviciului, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în cauză fiind declanşată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă. '

'Marţi, la ora 7,47, un subofiţer al Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-şi o rană la nivelul capului. Imediat, colegii au anunţat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani, se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă şi a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD, precizează Jandarmeria Cernavodă, conform Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea', victima este în stare de comă, fiind intubată de medicul de pe elicopterul SMURD. În momentul de faţă nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe acesta să recurgă la un asemenea gest.

În cauză a fost declanşată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă. Subofiţerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaţionale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020, a fost declarat apt, mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel