Jandarm, proxenet de minore. Nu acționa singur

Jandarm acuzat de proxenetism. foto: facebook
Jandarm acuzat de proxenetism. foto: facebook

Un jandarm din Suceava este proxenet de minore. Angajatul Ministerului de Interne este acuzat că a exploatat două fete de 15 ani.

Jandarmul nu a acționat singur, ci era ajutat de iubita sa. Fetele erau convinse să vină în locuința celor doi, unde întrețineau relații intime cu diverși clienți. Faptele au ajuns la urechile colegilor jandarmului, care l-au denunțat. Jandarmul și-a dat demisia și este cercetat acum sub control judiciar, relatează Antena 3, joi dimineața.

Părinții jandarmului sunt extrem de surprinși de faptele fiului lor, despre care spun că a fost educat foarte bine. ”L-am învîțat cu credință, să facă fapte bune, să nu spună minciuni” a declarat mama acestuia pentru sursa citată.

Mihai Gabriel L., în vârstă de 39 de ani, şi Ionela Adelina B., de 20 de ani, sunt acuzaţi că au exploatat două minore. Faptele s-au petrecut între 2016-2017, iar victimele au fost două eleve, care la acea vreme aveau 15 ani. Fetele proveneau din familii defavorizate și au fost obligate să se prostitueze chiar în locuința bărbatului din Câmpulung Moldovenesc. Ar fi primit și ele o parte din banii de la clienți.

Bărbatul lucra la detașamentul de Jandarmi din oraș și a fost dat în vileag de colegii săi. ”Subofițerul a solicitat prin raport personal trecerea în rezervă, iar din septembrie nu mai este agajat al Inspectoratului”, a declarat comandantul jandarmilor din oraș. Cei doi au fost reținuți, apoi instanța a decis să fie cercetați în libertate sub control judiciar, însă DIICOT Suceava a făcut recurs care urmează să se judece. Cei doi inculpaţi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel