Jamie Oliver s-a mutat cu familia într-un conac vechi de 449 de ani, în valoare de 6 milioane de lire sterline

Celebrul chef britanic, Jamie Oliver, s-a mutat împreună cu soția și cei 5 copii într-un conac de 6 milioane de lire sterline, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

La doar 2 luni de la prăbușirea lanțului său de magazine, care a dus la pierderea a 1.000 de locuri de muncă, Jamie Oliver a hotârât să se mute împreună cu familia sa într-un conac vechi de 449 de ani. Acesta l-a cumpărat la finalul anului 2018 și l-a renovat recent cu scopul de a-l transforma în "casa perfectă pentru familie".

Conacul Tudor este situat în Braintree, Essex, Anglia. 

Jamie Oliver, 43 de ani, a devenit o figură bine cunoscută în Marea Britanie şi în întreaga lume cu emisiunile sale culinare şi a fondat lanţul de restaurante cu specific italian 'Jamie's Italian' în 2008. 

Jamie Oliver și soția sa, Jools, au o avere estimată la 150 de milioane de lire sterline. Potrivit unor documente depuse în instanță anul trecut, bunurile personale ale lui Oliver nu sunt în pericol, chiar dacă rețeaua de restaurante intră în faliment.

În 2017, starul TV a închis șase restaurante, dând vina pe Brexit, care urma să scumpească produsele importate și să conducă la scăderea numărului de clienți.

VEZI ȘI De ce s-a prăbușit lanțul de restaurante al lui Jamie Oliver

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel