James Bond. Anunţul aşteptat de fanii seriei

James Bond revine. foto: @JamesBond007
James Bond revine. foto: @JamesBond007

Actorul britanic Ralph Fiennes a declarat că filmările pentru următoarea peliculă din seria James Bond, denumită provizoriu "Shatterhand", ar putea începe în luna mai, relatează miercuri Press Association. 

Actorul - care interpretează în film rolul M, şeful serviciilor secrete britanice, din 2012 - nu a primit încă un scenariu sau o dată oficială de începere a filmărilor. Cu toate acestea, el a declarat pentru emisiunea Lorraine la ITV că se aşteaptă ca filmările să înceapă în mai sau iunie. "Ei bine, ştiu că filmăm anul acesta. Chiar nu mă simt în largul meu. Nu am încă un scenariu şi nu am o dată de începere. Ştiu că Daniel (Craig) interpretează rolul James Bond şi aştept cu nerăbdare să încep, cred că undeva în mai sau în iunie", a declarat actorul în vârstă de 56 de ani.

Întrebat despre momentul în care a fost abordat pentru a juca rolul agentului 007, el a răspuns: "Cu ani în urmă am vorbit cu (producătoarea Bond) Barbara Broccoli, şi într-adevăr, cu tatăl ei Cubby, foarte puţin. Dar nu a mers şi Pierce Brosnan, care a fost un James Bond fantastic, a jucat acest rol, ceea ce a fost grozav". "Şi, analizând, sunt fericit să joc rolul M. Cred că Daniel este un (James) Bond extraordinar", a mai spus actorul britanic.

Vezi şi: Decizie șoc: Mașinile pe benzină și diesel, interzise din 2030

Gabriela Firea, atac la un consilier general: Încă una și mă duc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel