Jafuri inedite în Israel. Arma făptaşului, un avocado!

Avocado
Avocado

Un bărbat a reuşit să jefuiască două bănci din sudul Israeulului, obţinând 8.000 de dolari, folosindu-se doar de un avocado drept armă. Bărbatul a folosit fructul pe post de grenadă ca să sperie angajaţii companiilor şi pentru a-i da banii, menţionează observator.tv. 

Bărbatul în vârstă de 47 de ani,a cărui identitate rămâne necunoscută, a dat prima lovitură la o bancă din oraşul Beersheba din sudul Israelului, la mijlocul lunii mai. Atunci a intrat în clădire şi i-a înmânat casieriţei un bilet în care ordona să îi fie daţi imediat banii.

Când personalul Băncii Poştale a sesizat că este un jaf, omul a scos un avocado, ţipând că are o bombă şi că o va detona dacă nu îi este respectată cerinţa. Femeia a golit imediat sertarul de bani, dându-i tâlharului suma de 4,450 de dolari.

Cinci zile mai târziu, acelaşi om, purtând o pălărie de pescar şi ochelari de soare, pentru a nu fi identificat de camerele de scuritate, a intrat în altă bancă din acelaşi oraş, cu exact acceaşi metodă. Bărbatul a ieşit din clădire cu nu mai puţin de 3.300 de dolari.

Potrivit Daily Mail, poliţia a reuşit să dea de urmele bărbatului, iar când l-au arestat, au rămas mască. „Grenada” pe care omul o folosea era de fapt un avocado, pictat negru. Tâlharul nu este la prima abatere, el a mai fost închis timp de trei ani tot pentru jaf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel