Jaf la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Sumă uriașă prădată

 Casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost spartă de persoane care sunt, deocamdată, necunoscute, din primele estimări neoficiale paguba ridicându-se la peste 170.000 de lei, bani rezultaţi din vânzarea biletelor în zilele libere ale minivacanţei de 1 mai. 

Poliţia a fost sesizată, marţi dimineaţa, de furtul sumei de bani de către un agent de pază, care a observat că geamul de la intrarea în casierie era spart şi că s-a intrat în incinta casei de bilete. 

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara în vederea identificării făptuitorilor şi a recuperării prejudiciului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Poliţia analizează probele de la faţa locului, nefiind exclusă varianta ca hoţul să fi rămas peste noapte în incinta castelului. 

De asemenea, se verifică şi măsurile de siguranţă care există la castel, în condiţiile în care în casieria de la intrare nu există un seif pentru depozitarea banilor. 

Paza Castelului Corvinilor din Hunedoara este asigurată de o firmă de profil, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel