J.K.Rowling a suscitat speculaţii din partea fanilor universului ''Harry Potter'' după un mesaj criptic

Autoarea britanică J.K. Rowling a declanşat un val de speculaţii din partea fanilor după ce a publicat pe Twitter un mesaj criptic din care se putea înţelege că un alt film din universul ''Harry Potter'' s-ar afla în curs de realizare, relatează vineri Press Association.

Scriitoarea, care a revenit pe Twitter după o pauză de şase luni, a distribuit o imagine stilizată cu semnul întunecat al celebrului personaj negativ Lord Voldemort din seria de cărţi "Harry Potter", adaptate ulterior pentru marele ecran şi urmate de o piesă de teatru.

Uneori, întunericul vine din locuri neaşteptate, a scris J.K. Rowling.

Autoarea a adăugat la mesaj hashtag-ul #CursedChild, o aluzie la producţia teatrală Harry Potter and the Cursed Child, o continuare a seriei de şapte cărţi.

Fanii au speculat iniţial că piesa de teatru va fi adaptată pentru marile ecrane, însă speranţele lor au fost rapid spulberate. Pottermore, site-ul oficial al fanilor Harry Potter, a răspuns printr-un mesaj publicat de asemenea pe Tweeter: Va urma ceva interesant de la @CursedChildNYC, însă nu este un film....

Producţia teatrală Harry Potter and the Cursed Child a avut premiera în Londra în iulie 2016 şi s-a dovedit un imens succes. În 2017, în cadrul galei Laurence Olivier Awards, piesa a fost recompensată cu nouă premii, un număr record. Producţia a fost apreciată şi pe Broadway, unde a fost prezentată din aprilie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel