Urmărește emisiunea live


Ivan, SCANDAL cu Liviu Dragnea. Europarlamentarul CONTRAATACĂ

Europarlamentarul Cătălin Ivan afirmă că nu a primit nicio hârtie care să confirme excluderea sa din PSD. 

”De luni de zile aștept o hârtie din partea PSD prin care să se spună că am fost exclus.” a afirmat Cătălin Ivan, la Antena 3. 

Europarlamentarul a mai spus că ”dacă mai mulți lideri de partid nu sunt de acord cu direcția în care merge partidul, pot propune la congres altceva” și ”cu cât conducerea actuală a partidului e mai iritată cu atât mi se dă dreptate mie, confirmă că în PSD nu există democrație.”

Cât despre comunicatul dat astăzi de PSD Iași care afirmă că nu mai este membru PSD Cătălin Ivan și i se cere demisia din Parlamentul European, Cătălin Ivan spune că respectivul comunicat nu a fost dat din PSD Iași. 

[citeste si]

”CEx este o structură nelegitimă. Majoritatea covârșitoare a membrilor sunt interimari de doi ani de zile. CEx-ul actual e la mâna lui Liviu Dragnea. Statutul îl protejează pe Liviu Dragnea de PSD, poate să dea afară pe oricine. Niciodată nu va fi un vot împotriva lui Liviu Dragnea în CEx”, a mai spus Cătălin Ivan la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”. 

Despre Mihai Chirica, Cătălin Ivan a afirmat că ”nu are o agendă ascunsă” și că lui i s-au propus toate funcțiile lui Mihai Chirica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel