iUmor, sezonul 8. Când începe - Marea premieră

iUmor, sezonul 8. Când începe. Cel mai urmărit show de umor va reveni pe micile ecrane cu un cel de-al optulea sezon.

iUmor, sezonul 8. Când începe. Marea premieră va avea loc pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupã Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac revin în calitate de jurați și în cel mai nou sezon iUmor și sunt pregătiți să fie surprinși de momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

iUmor, sezonul 8. Când începe. Invitați speciali, concurenți internaționali, dar și momente de roast vor face deliciul celor trei jurați, dar și al telespectatorilor care vor urmări și vor vota prestațiile din cel mai nou sezon, începând din 22 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Aflați deja la a doua săptămână de filmări pentru noul sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au trăit intens momentele aspiranților la marele premiu de 20.000 Euro.

Jurații, momente inedite

iUmor, sezonul 8. Când începe. Primele zile de audiții i-au făcut pe jurați să se întreacă în aprecieri. Mihai Bendeac a fost cel mai darnic cu concurenții: "Ai ceva ce nu aș putea să văd decât pe scena asta. Cred că ai făcut o treabă excelentă". Delia s-a declarat cucerită de o concurentă: "M-am îndrăgostit de numărul pe care l-ați pregătit!".

iUmor, sezonul 8. Când începe. Chiar și Cheloo a fost impresionat în prima săptămână de filmări: "Ne bucurăm că ați venit pe această scenă umilă a umorului românesc". Concurenții au de ce să se teamă pentru că elementul surpriză apărut în sezonul 7, maneta, care are rolul de a bloca un concurent să se mai întoarcă pe scena iUmor, va fi și acum la îndemâna juraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel