iUMOR. Mihai Bendeac, distrus! Ziua paranormală a juratului

Mihai Bendeac a avut o zi extrem de ciudată la ”iUMOR”. A asistat la un număr de control al minții, s-a trezit cu un șoricel în cafea și a primit un mesaj fantomă.

Mai întâi, Mihai Bendeac a fost fascinat de un număr de control al minții pe care a încercat cu toate puterile să-l deslușească. Concurentul care l-a ”distrus” pe jurat este Andrei Duduc.  

”Stai așa. Dacă nu îmi explic, mor. Trebuie să-mi explic”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului.

Delia l-a întrebat pe concurent dacă le-a făcut și lor ceva, iar răspunsul acestuia a fost: Am făcut și cu voi, dar altceva. E o realitate dublă ce s-a întâmplat pe scenă și ce ați văzut voi”. Vezi întreg  momentul mai jos:

După încheierea numărului, Andrei Duduc a rămas în sală, fapt ce l-a făcut pe Bendeac să fie paranoic. Juratul avea impresia că Duduc se uita în permaneță, din umrbă la el. Starea de spirit a actorulii a escaladat după ce cafeaua a început să fie sărată și s-a trezit cu un șoricel de cauciuc în cană.

Întâmplările ciudate nu s-au oprit aici. La interviruile de după concurs, un alt concurent l-a terminat pe Mihai Bendeac. L-a pus să adune niște ani din viața lui, iar la sfârșit a dat o sumă. Acea sumă fusese primită prin sms de Mihai Bendeac în urmă cu două ore, de la un coleg. Interesant este faptul că acel coleg nu i-a trimis niciun sms.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel