iUmor. Delia, cucerită de un concurent: "Tu eşti mai interesant decât numărul"

După ce în sezonul 6 a venit în fața juraților cu o melodie de rap, Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Momentul lui le-a dat o stare foarte bună lui Delia, Cheloo și Bendeac, iar reacțiile lor au fost pe măsură.

Delia a fost cucerită de energia pe care Shelu le-a transmis-o de pe scenă: "Mi se pare că ai o energie bună. Ai ceva ce le-a lipsit multor concurenți. Ai prezență scenică, te comporți ca un artist. Singura problemă este că tu ești mai interesant decât numărul în sine". Mihai Bendeac și-a ales favoritul după ce a văzut momentul lui Shelu: "Cred că este concurentul meu favorit all time de la iUmor, nu știu de ce, dar a devenit acum, brusc".

Pentru Cheloo rămâne un mister momentul pregătit de Shelu: "Când i-am spus lui Shelu că rap-ul său este rupt din Atlantida, am avut în cap o singură chestie: că nu îl înțeleg. Atlantida este un mister, el la rândul său este un mare mister artistic pentru mine". Dacã a reuşit sau nu concurentul sã îi convingã pe cei trei juraţi cã locul sãu este pe scena iUmor, rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor de la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel