iUmor. Cum se relaxează Delia dupã o zi de filmare

Filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor, emisiune ce va fi difuzatã în aceastã toamnã la Antena 1, sunt în plinã desfãşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au parte zilele aceastea de un program foarte încãrcat. 

Zi de zi, în faţa lor se prezintã zeci de concurenţi cu momente foarte reuşite sau dimpotrivã, însã cu siguranţã toate memorabile, astfel cã aceştia profitã din plin de clipele de relaxare ca sã îşi încarce bateriile pentru o nouã zi de filmare.

Jurata iUmor, Delia, mãrturiseşte cã are o singurã metodã de relaxare care nu dã greş niciodatã. „Pentru mine, dupã o zi întreagã de filmãri, singura metodã de relaxare este somnul. Nu existã altceva mai bun. Eventual şi un film bun, înainte de somn, ca sã ies din starea aceea de adrenalinã de la platou şi dorm dusã!", a marturisit artista.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon "iUmor", care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel