iUmor, 4 martie 2018. Cheloo, propunere neașteptată

Cheloo, unul dintre jurații ”iUmor”, a avut o propunere inedită pentru concurenți.

iUmor, 4 martie 2018. Audițiile "iUmor" pentru cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, pe Antena 1, le-au dat concurenților o ocazie în plus de a se afirma. Unii dintre ei au primit din partea juratului Cheloo o propunere inedită: aceea de a apărea în următorul său videoclip. "Nu trebuie să faci nimic deosebit, câteva secunde, orice vrei tu", a venit propunerea lui Cheloo. Cum toți cei invitați au acceptat, videoclipul a fost deja lansat și este pe locul 4 pe YouTube, cu peste jumătate de milion de vizualizări.

iUmor, 4 martie 2018. Concurenții care au apărut în "Prezentul perfect" vor putea fi văzuți în cel de-al cincilea sezon "iUmor", în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

iUmor, 4 martie 2018. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

[citeste si]

iUmor, 4 martie 2018. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel