iUmor, 4 martie 2018. Cheloo, mărturisire la care nimeni nu se aștepta

Un număr de stand-up în care concurentul povestea cum mama sa îl învăța în copilărie să scape din diverse situații îi va aminti lui Cheloo de o situație similară.

iUMOR, 4 MARTIE 2018. În cea de-a doua ediție "iUmor" din acest sezon, difuzatã duminică, de la 20.00, la Antena 1, Cheloo le va povesti colegilor săi o întâmplare inedită. "Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăța, eu mi-am amintit de tata! Închid ochii și îmi amintesc: în fața clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior.", le va povesti Cheloo, asigurându-i apoi pe colegii săi jurați că nu pățea nimic după ce părăsea sala de clasă.

iUMOR, 4 MARTIE 2018. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

iUMOR, 4 MARTIE 2018. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

iUMOR, 4 MARTIE 2018.Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

[citeste si]

iUMOR, 4 MARTIE 2018. Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel