iUmor, 11 martie 2018. Cheloo: Dacă faceți acest lucru, voi avea un succes răsunător

Un francez care l-a uimit pe Cheloo cu jongleriile sale cu mere a ajuns să colaboreze pentru un videoclip cu juratul ”iUmor”.

iUmor, 11 martie 2018. Francezul Michael Goudeau și jongleriile sale au cucerit până acum lumea, de la Monte Carlo, până la Las Vegas. În vârstă de 59 de ani, acesta se laudă că mănâncă zilnic câte șase mere și poate nu întâmplător a ajuns să dezvolte și un număr din această activitate. Așa a ajuns să mănânce merele inclusiv în timp ce jonglează cu ele! Iar proba sa i-a uluit și i-a distrat pe jurați, ba chiar l-a determinat pe Cheloo să îl invite să apară în noul său videoclip.

iUmor, 11 martie 2018. "Înainte să profite colega mea de abilitățile dumneavoastră, aș vrea să vă invit să apăreți 20 de secunde într-un videoclip al meu. Mă puteți ajuta? Dacă faceți acest lucru, eu voi avea un succes răsunător și vă voi mulțumi printr-un vot magic", i-a spus Cheloo, iar Michael a acceptat pe loc. Juratul a mărturisit că a fost inspirat de Delia, care a făcut același lucru pentru unul dintre concertele sale.

iUmor, 11 martie 2018. "Mi-am dat seama că aș putea să profit, că aș putea să rup și eu o bucățică de platou, de concurenți. N-am cu ce să umplu sincronul meu lung trebuie să fie cumva rupt cu niște imagini interesante. Am fost un profitor, recunosc, mă bucur!", a mărturisit Cheloo.

[citeste si]

iUmor, 11 martie 2018. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel