Iuliana Tudor, momente emoționante, pe scena din Sibiu. Ce s-a întamplat

Pe 2 august, în cadrul festivalului Cântecele Munților, Iuliana Tudor a primit din partea Ministerului Culturii și Identității Naționale cea mai înaltă distincție pentru cei 20 de ani de carieră în Televiziunea Română.

Consiliul Județean Sibiu a oferit Iulianei Tudor Cheia Județului Sibiu ca semn de apreciere pentru activitatea profesională, dar și de prietenie din partea sibienilor unde este așteptată mereu ca acasă.

Iuliana a avut parte de o seară- surpriză organizată fără știrea ei de către Silvia Macrea, managerul Junilor Sibiului și Elise Stan. Artiști celebri au urcat pe scena de la Sibiu și i-au spus La mulți ani! Surpriza cea mai mare a fost că pe scenă a urcat și fiul Iulianei...emoțiile au copleșit-o și i-au smuls lacrimi de fericire prezentatoarei tv care nu a mai putut vorbi minute în șir.

"Am primit cel mai frumos cadou astăzi: multă Dragoste! Mulțumesc Consiliului Județean Sibiu, prin Daniela Câmpean (Președinte), Ministerului Culturii și Identității Naționale, prin Alexandru Pugna (Ministru Secretar de Stat), pentru distincțiile oferite. Mulțumesc fiecărui artist care aseară a fost la Sibiu pentru mine. Mulțumesc fiecărui coleg din TVR care mi-a fost alături și a avut încredere în mine. Mulțumesc Mentorului meu, Elise Stan, pentru ceea ce sunt azi. Mulțumesc părinților mei, pentru educație și dragoste. Mulțumesc familiei mele. Și multumesc publicului de pretutindeni, care mă însoțește constant de 20 de ani", a declarat Iuliana Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel