Iuliana Tudor, concediere de la TVR. Prima reacție a vedetei

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor

Zilele trecute a apărut în presa online informatia conform căreia Iuliana Tudor ar fi fost suspendată de la TVR1. Acum, omul de televiziune vine să lămurească lucrurile.

Zilele trecute a apărut în presa online informatia conform căreia Iuliana Tudor ar fi fost suspendată de la TVR1. Acum, omul de televiziune vine să lămurească lucrurile si vă așteaptă să petreceti împreună, de Sfintele Sărbători Pascale, cu două ediții speciale pentru iubitorii de folclor și nu numai...

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public în ultimele zile, precizez faptul că relaţia mea cu Televiziunea Română este una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă „acasă"! Îi invit pe cei la care, poate, nu a ajuns comunicatul TVR referitor la grila de primăvară, să mă urmărească în fiecare duminică seară, când, conform strategiei TVR 1, sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit: „La masa de Paşti" şi „Lăutarii Altfel". Regret dezinformarea publicului!, a transmis Iuliana Tudor.

Vezi și: Orban a răbufnit, în direct, la TVR1: Nu v-ați săturat? Niște abuzuri în justiție, prezentate lacrimogen...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel