Iuliana Marciuc, replică pentru Călin Goia: Declarația lui este exagerată

După ce Călin Goia a spus că o parte din vina pentru eșecul de la Eurovision o are delegația României, Iuliana Marciuc i-a dat o replică artistului.

VEZI ȘI: EUROVISION 2015. Mihai Trăistariu, despre aranjamentele de la Eurovision: Am rămas înmărmurit

"Călin Goia este un pic dezamăgit și, probabil, de aceea, spune și aceste cuvinte acum. Însă, consider declarația lui exagerată, întrucât în Austria, la fața locului, nu se putea face mai mult decât am realizat noi acolo. Poate, pe viitor, trebuie revizuite contractele cu artiștii care participă la Eurovision. Cei de la Voltaj sunt supărați pe producție, dar trebuie să specificăm clar un lucru. Regizorul artistic a fost pus la dispoziție de TVR și plătit de televiziunea publică, însă trupa și-a impus ideile ei, prin Dani Kringal, cel care este showdesigner la Voltaj și prietenul formației.

Din contră, el nu s-a înțeles cu regizorul TVR, așa că acesta a plecat, iar întreg conceptul a fost conceput de Voltaj, iar Kringal, și-a asumat public transpunerea pe scenă!!! Iarăși, ce și-au dorit ei, probabil efectele speciale, nu a ținut de șeful delegației noastre, ci de televiziunea din Austria care a organizat evenimentul, el chiar nu putea să se impună, era inutil. E adevărat că trupei Voltaj nu li s-au respectat anumite cerințe, însă, repet, nu a ținut de delegație. Noi am încercat să facem tot posibilul la Viena să asigurăm condiții prielnice și problemele care au intervenit, le-am rezolvat cu diplomație", a declarat Iuliana Marciuc, una dintre șefele delegației României la Eurovision, scrie Wowbiz.

VEZI ȘI: Călin Goia, atac DUR la adresa delegației României la Eurovision

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel