Iulian Pîtea, despre relația cu Alin Andronic: Sunt făcut parșiv...

Iulian Pîtea - Alin Andronic
Iulian Pîtea - Alin Andronic

Iulian Pîtea, acuzat în mediul online că nu l-a susținut pe Alin Andronic în marea finală Exatlon, a decis să vorbească despre relația cu coechipierul său, care a abandonat duelul cu Beatrice Olaru din cauza problemelor la genunchi.

„Între mine şi Alin, relaţia a fost una excelentă tot timpul. În momentul în care s-a accidentat, atmosfera în echipă a avut de suferit în general.

El a preferat să stea singur mai mult. Am preferat să-l las să se regăsească, să-şi revină psihic şi fizic, aşa am considerat în momentul ăla că este mai bine. Ulterior am discutat despre asta şi cred că a înţeles demersul meu. Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală.

În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o şansă. De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea şanse cu Alin.

Am încercat să le dau sfaturi amândurora în timpul finalei. Betty a fost foarte receptivă, cel puţin la al doilea traseu pe care-l cunoşteam bine şi am putut s-o învăţ câteva trick-uri. La Alin a trebuit să insist, însă el nu a acceptat ajutorul meu. I-am respectat decizia., a povestit Iulian P]tea pentru wowbiz.ro.

Cum se înțeleg după marea finală

Totodată, semifinalistul a decis să vorbească despre cum se înțelege cu Alin Andronic după marea finală.

„Relaţia mea cu Alin este în acest moment una bună, am vorbit cu el şi după ce am ajuns acasă. Avem câteva ore vorbite la telefon, m-a invitat în Germania", a dezvăluit Iulian pentru wowbiz.ro.

Vezi și: Alin Andronic, verdict după accidentare. Vești proaste pentru războinic

Exatlon. Alin Andronic a plecat, de urgență, în Germania, după marea finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel