Iulia Albu, mărturisire: ''Am luat decizia de a abandona totul și de a o lua de la capăt''

Iulia-Albu2_688303e360
Iulia-Albu2_688303e360

Înainte de Crăciun, Iulia Albu a mărturisit pe blogul ei personal că a luat decizia de a abandona totul și de a o lua de la capăt.

Iulia Albu a povestit pe blog cum a renunțat la cariera de avocat pentru a o lua de la capăt, într-un domeniu cu totul altfel. Pentru a-și îndeplini dorința, vedeta a trebuit să renunțe la tot.

”Pasiunea mea pentru moda a inceput… Nu, acesta nu este un mesaj siropos despre cum m-a fascinat pe mine sa desenez rochii si despre cum soarta a facut ca eu sa imi pot urma visul de a deveni un profesionist in moda. Totul a inceput…cu o CARPA. Poate cea mai frumoasa carpa pe care am vazut-o vreodata, o rochie din catifea neagra, azvarlita pe sofaua rosie din salonul actritei Ileana Focsa. Da, a fost matusa mea si da, de acolo a plecat totul. A fost matusa mea si femeia careia ii voi fi mereu recunoscatoare pentru ca m-a invatat importanta elegantei si stilului. Nu viata, ci o optiune personala, m-a indreptat initial catre avocatura, in care am gasit satisfactii aproape depline, materializate intr-o cariera de sase ani. Dupa sustinerea examenului de definitivat in profesia de avocat, am luat decizia de a abandona totul si de a o lua de la capat, pe un drum nu atat de nou pentru mine, insa cu totul diferit pentru cei ce ma percepeau ca avocatul Iulia Albu. Nimeni nu a inteles alegerea mea, insa eu am mers mai departe. Atat de departe, cat talentul si visele mele ma pot duce. Am absolvit UNARTE si sunt unde sunt acum, pentru ca sunt cea mai buna in ceea ce fac. Am fost admisa pentru ca sunt talentata si nu imi este frica si nici rusine sa o spun. Drumul meu continua, pentru ca visul meu este unul maret si EU decid sa merg mai departe”, a scris Iulia Albu pe blogul ei personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel