Iulia Albu, amintiri dureroase: Eram agresată. Nu mi-e rușine să o spun! Sufeream foarte mult

Iulia Albu și-a deschis sufletul și a vorbit despre felul în care a fost umilită și cât de tare suferit în acele momente.

"Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu aşa! În copilărie, de fapt din grădiniţă până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea şi am fost ţinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, "bullied" şi nu îmi e ruşine să o spun.

Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguţ, deşi mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar şi un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte şi slăbănoage, doar că erau şi fete înalte şi mai armonios dezvoltate", a declarat Iulia Albu pentru perfecte.ro.

"Sufeream foarte mult"

"Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult....Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine", a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel