Iulia Albu, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei. ”A fost puțin amuzant”

Sursa: Iulia Albu Facebook
Sursa: Iulia Albu Facebook

Iulia Albu a făcut dezvăluiri despre bărbatul ”misterios” din viața ei. Creatoarea de modă susține că este o persoană ”extrem de cultă și manierată”.

Într-un interviu acordat revistei VIVA, creatoarea de modă, Iulia Albu a făcut precizări cu privire la bărbatul care îi e alături, dar și cum a fost aceasta cucerită. 

”Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

Iubitul nu știa cât de cunoscută este Iulia Albu

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a precizat Iulia Albu pentru revista VIVA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel