Iubita medicului impostor Matthew Mode surprinde: Mi-a scos cancerul!

iubită
iubită

Iubita medicului fals Matteo Politi, care opera sub numele Mathew Mode, a declarat, la Antena Stars, că italianul i-a scos și ei o aluniță despre care ulterior medicii ar fi confirmat că era cancerigenă. Fata e consilier juridic și spune că va lupta alături de iubitul ei pentru ca Matteo Politi să poată opera din nou.

Iubita lui Matteo Politi îl apără și spune că bărbatul e un medic veritabil pentru că a operat-o inclusiv pe ea. Chiar dacă nu are studii de specialitate, Laura își dorește să devină într-o zi asistenta iubitului ei în sala de operații. „Sunt conștientă că sunt iubita lui. Nu contează cum este perceput el de mass-media și de ceilalți. Eu sunt iubita lui, voi merge până la capăt și voi lupta pentru el”, spune iubita bărbatului.

Tânăra care se autointitulează „iubita doctorului Mathew Mode” a explicat și de ce în seara când a fost arestat de autoritățile române se aflau împreună într-un tren spre Budapesta: „Niciodată nu am avut intenția de a fugi. A fost o excursie planificată de doar două zile. El voia să mă ceară în căsătorie. Dacă aveam în intenție să fugim, nu mai intram în direct la TV, dar nu aveam motiv să fugim. Nu ne-am gândit că vom fi prinși, am crezut că ne putem continua excursia fără nicio problemă. Ne-am gândit că e ceva normal, că asta e mass-media și că niciodată nu se va ajunge la arestare. Nu credeam că vom fi opriți. Urma să ne întoarcem în România și să ne reluăm viața de dinainte. El nu s-a gândit niciodată să fugă de responsabilitatea de a vorbi în public și de a-și demonstra nevinovăția, că el e un adevărat doctor. Va veni să explice și să se justifice, nu face nimic fără să se justifice”.

„Am zis nu, dar el a mers până la capăt”

Mai mult, fata susține că medicul fals i-ar fi salvat viața, scoțându-i o aluniță despre care medicii i-ar fi confirmat că era o formațiune cancerigenă. „Când spun că este cel mai bun doctor vine din lucrurile pe care le-am văzut și la care am asistat și da, am fost și eu pacienta lui. În cazul meu nu a fost vorba despre o intervenție estetică. El mi-a scos cancerul din piele și mi-a salvat viața. Pentru asta îi sunt foarte recunoscătoare. El a văzut la mine o aluniță și imediat și-a dat seama că ceva nu e în regulă. M-a întrebat ce fac a doua zi și i-am zis că voi fi la birou de la ora 10.00. Mi-a zis că nu, că la ora aceea voi fi cu el și că îmi va scoate ce am eu acolo. Și l-am ascultat pentru că altfel nu aveam cum. Este un om foarte hotărât în momentul când vrea ceva. Știe și simte și nu se lasă până când nu obține. Deși am fost încăpățânată și am zis că nu, el a mers până la capăt și m-a convins. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum în viața mea. Am trimis rezultatele pentru a fi examinate și s-a demonstrat a fi melanom. M-a ajutat să elimnăm acea aluniță”, a spus iubita lui Matteo Politi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel