Iubita lui Cristiano Ronaldo îi ia apărarea și îl descrie drept „incomparabil, de neoprit, curajos și neconformist”

Foto: Instagram Georgina Rodriguez
Foto: Instagram Georgina Rodriguez

Partenera portughezului a postat o poză cu o lungă descriere pe Instagram.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a devenit cel mai recent membru al cercului portughezului care să-i ia apărarea, după ce nu a participat la ceremonia de decernare a Balonului de Aur, conform The Sun.

Georgina Rodriguez, în vârstă de 25 de ani, a spus că pasiunea și fair-play-ul lui Cristiano îl detașează de rivalul său, Lionel Messi. Ronaldo a fost al treilea pe lista pentru Balonul de Aur, la mare distanță de primii doi, și a lipsit de la ceremonie pentru a primi alte două premii în Italia.

„Incomparabil, de neoprit, curajos și neconformist. Acestea sunt statisticile și titlurile, iar tu ești un star cu cele mai bune rezultate, cu UEFA Nations League, cu Coppa Italia, cu titlul în Serie A și cu premiul de cel mai bun jucător din Serie A", a scris Georgina pe Instagram.

Ronaldo omul, mai important decât premiile

„Însă, nu doar titlurile vorbesc pentru tine, chiar dacă ai atât de multe. Cel mai mult spun despre tine pasiunea, dorința de a te întrece și fair-play-ul. Ești o inspirație în fotbal și sport pentru milioane și milioane de oameni", a continuat mesajul său pe rețeaua de socializare.

"Nu te temi de provocări și ieși din zona ta de confort, depășindu-se în mod continuu și arătând lumii cum să fii numărul unu. Te iubesc", a încheiat iubita lui Cristiano.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Incomparable, Imparable, valiente, inconformista. Existen las cifras y los títulos, de todo ello eres protagonista con los mejores resultados, como: la Liga de las Naciones, la Copa de Italia, el Campeonato de la Serie A, Mejor Jugador de la Serie A, entre otros. Pero afortunadamente ni los premios ni los títulos únicamente hablan por ti, aunque los tengas a montones. Lo que mejor habla de ti eres tú mismo, tu pasión, tu hambre de superación, tu compañerismo, porque eres inspiración del Fútbol y del Deporte para millones y millones de personas. No te asustan los retos, sales de tu zona de confort y sigues superándote y mostrando al mundo cómo es ser el número 1. Te amo❤️⚽???????????? @cristiano #legend #cr7 #cristianoronaldo

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) peDec 3, 2019 la 5:00 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel