Italia: O minoră din România s-a aruncat de la etaj

Eveniment dramatic în Italia după ce o adolescentă româncă, de 14 ani, din localitatea Melilli, Sicilia, a vrut să-și ia viața aruncându-se de la etajul al doilea al casei în care locuia.

Cazul este investigat de Carabinierii din Compagnia di Augusta, care doresc să arunce o lumină clară asupra a ceea ce s-a petrecut cu fetiţa, informează Siracusa News. Fata a recurs la gestul extrem, sătulă fiind de certurile dintre părinții săi.

Totul s-a întâmplat în localitatea Mellilli, provincia Siracusa. Echipajele de urgență care au ajuns la fața locului au reușit să o stabilizeze pe adolescentă, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Din fericire, în ciuda multiplelor fracturi raportate, aceasta nu pune viața în pericol.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz. O investigație a fost demarată și de autoritățile pentru protecția minorilor. Din primele informaţii, obţinute de autorităţi pe patul spitalului, se pare că nu este vorba de vreo problemă cu un iubit sau probleme adolescentine, ci doar o suferință prelungită din cauza situaţiei familiale, părinţii fetei fiind separaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel