Urmărește emisiunea live


ISU, apel către populație: Rămâneți în case!

Furtuna
Furtuna

ISU Timiş a fost solicitat, vineri seara, să intervină în mai multe localităţi pentru stingerea a patru incendii, dar şi pentru degajarea unor căi de acces de copacii căzuţi din cauza rafalelor de vânt. 

'Ca urmare a avertizării de fenomene meteo periculoase cu cod galben de vânt, valabil până sâmbătă, ora 16,00, la nivelul ISU Timiş a fost activată gruparea mobilă operativă la sediul inspectoratului. Până acum au fost multiple solicitări (patru, n.r.) de incendii la coşuri de fum şi degajări de copaci căzuţi şi elemente de construcţie cu pericol de cădere', a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Apel către cetățeni

Potrivit acesteia, personalul din cadrul ISU a fost alertat şi tehnica de intervenţie este pregătită pentru a interveni în orice moment. Cetăţenilor li se recomandă să rămână în locuinţe şi să nu se deplaseze în spaţiu deschis pentru a evita orice pericol. De asemenea, în cazul unui incendiu, sunt rugaţi să anunţe evenimentul la 112, să întrerupă alimentarea cu gaz şi energie electrică şi să aşteptate sosirea echipajelor de intervenţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel