Isterie generală. Teodorovici: Nu credeam că vom ajunge într-o astfel de situație. Sper să ne vină mintea la cap

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor Publice în Guvernul Ponta, a taxat bâlbele făcute de ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, despre Pilonul II de pensii care au dus la o isterie generală, oamenii neînțelegând nimic din viitorul lor financiar.

Senatorul PSD a spus că are încredere în premierul Mihai Tudose pentru că "este obligat în sensul că este un nou guvern".

"Și când a fost Dacian Cioloș am sperat. De aceea am votat. Îm doresc ca orice guvern care guvernează într-o țară ca a noastră să o facă cum trebuie", a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

"Aici se fac greșeli de către persoanele tinere care își doresc, mai mult decât orice, să ajungă pe funcții. Este o greșeală care nu știu dacă este scuzabilă. Cred că Legea prevenției ar trebui să se aplice și în astfel de situații, la astfel de declarații. Ca ministru de Finanțe trebuie să fii foarte atent ce spui în spațiul public. Piața reacționează foarte dur și rapid. (...) Pentru niște greșeli făcute de un grup mic de persoane dintr-un partid, toți membrii suntem la fel catalogați, ceea ce nu este corect", a mai zis social-democratul cu privire la declarațiile lui Ionuț Mișa.

Întrebat dacă îi vine să creadă în ce situație a ajuns PSD la șase luni de la alegeri, Eugen Teodorovici a zis: "Nu, sincer! Nu speram să ajungem într-o astfel de situație. Și tot sper să ne vină mintea la cap".

[citeste si]

Amintim că Ionuţ Mişa s-a răzgâdit în legătură cu desfiinţarea Pilonului II de Pensii şi a anunţat, la câteva ore de la momentul în care vorbea despre desfiinţarea fondului, că nu se ia această măsură.

"Nu se desfiinţează, nu se naţionalizează", a spus Ionuţ Mişa joi după-amiaza, în momentul în care în plen se anunţa votul acordat Guvernului. Declarația vine după ce a primit reacţii negative din partea lui Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

Președintele PSD a încercat să explice afirmaţia iniţială, spunând că Ionuț Mişa nu este obişnuit să răspundă mai multor întrebări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel