Israela Vodovoz, înmormântare. DECIZIA copiilor privind locul înmormântării

Copiii Israelei au decis unde va fi aceasta înmormântată.

Rodica Bucur, avocata Israelei a intervenit în direct în cadrul emisiunii "Star Magazin" şi a făcut câteva declaraţii prin care a clarificat care a fost cauza morţii femeii de afaceri şi totodată a relatat că a luat legătura cu copiii ei care au decis unde va fi înmormântată mama lor.

Avocata Israelei a mărturisit că aceasta a murit din cauze naturale şi întrebată fiind dacă a fost vorba de un accident cerebral vascular, aceasta a confirmat.

De asemenea, Rodica Bucur a mai menţionat faptul că Israela nu a fost singură în ultima perioadă, iar în momentul de faţă face pregătirile petru ca Israela să fie "repatriată" în sânul familiei.

"Da sigur că da ( n.r. am luat legătura cu copiii) şi suntem în proces premergător de a merge la Federaţia Evreiască şi toate celelalte probleme care urmează. Va fi plecată din ţară. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie. Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală... exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva. " a declarat Rodica Bucur, informează Spynews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel