Israela Vodovoz a murit. Val de reacții pe pagina lui Liviu Arteni

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie. De atunci nu se știe nimic de Liviu Arteni.

Potrivit primelor informații, Israela era de negăsit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred că femeia de afaceri era moartă de mai mult timp. Soțul ei, Liviu Arteni, este de negăsit. Bărbatul nu a mai postat nimic pe Facebook, însă pe pagina lui au apărut mesajele de condoleanțe ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au întrbeat pe Liviu Arteni dacă știe de moartea Israelei, dar bărbatul nu le-a răspuns, scrie Cancan.

Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe", a fost mesajul care l-a anunțat de moartea Israelei. Cu toate că a fost „bombardat" pe Facebook, Liviu Arteni nu a răspuns nimănui.

„Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!", „Sincere condoleanțe!", i-au mai scris prietenii. Alții însă au fost mult mai duri și i-au transmis mesaje care nu pot fi reproduse prin care îl atacau dur pe Liviu. În continuare însă, tăcere. Liviu nu doar că nu a postat nimic, dar nici nu a răspuns niciunui mesaj.

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc. Cu toate acestea, ani mai târziu, au apărut problemele. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela povestea în diferite emisiuni tv că începuse să îi fie frică de el, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel