Urmărește emisiunea live


Israel, tenisiuni în Orient. Trump, ultimatum către palestinieni

Tensiunile dintre Israel și Palestina sunt din nou la cote ridicate. Donald Trum intervine și transmite un mesaj clar palestinienilor.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ameninţat că va întrerupe ajutorul pentru palestinieni dacă aceştia nu continuă procesul de pace cu Israelul, el afirmând că palestinienii au dat dovadă de lipsă de respect faţă de SUA pentru că au refuzat o întrevedere cu vicepreşedintele Mike Pence în cursul recentei vizite a acestuia, relatează DPA.

Trump, care s-a adresat presei după o întrevedere cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Forumul Economic Mondial de la Davos, a afirmat că doreşte pacea în Orientul Mijlociu. El şi-a exprimat speranţa că discernământul va prevala în rândul palestinienilor pentru promovarea păcii.

Când ne-au dispreţuit în urmă cu o săptămână şi nu au permis o întrevedere cu vicepreşedintele nostru, în timp ce noi le-am dat sute de milioane de dolari ajutor şi sprijin, sume imense, cifre pe care nimeni nu le înţelege - aceşti bani se află pe masă şi nu vor ajunge la ei dacă nu se aşează la masa negocierilor pentru pace, a spus liderul de la Casa Albă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel