Ispita Andi, despre noaptea petrecută cu Hannelore: O să spun lucrurilor pe nume

Andi și Hannelore
Andi și Hannelore

Ispita Andi a vorbit despre zvonurile apărute în mediul online și potrivit cărora ar fi petrecut o noapte de dragoste alături de Hannelore, în momentul în care acesta a fost în Timișoara, oraș în care locuiește blondina, pentru o prezentare de modă.

Invitat la "Star Magazin" de la Antena Stars, ispita Andi, din ultimul sezon al emisiunii Insula Iubirii a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între el și Hannelore, cea care a format cuplu cu Bogdan, după terminarea filmărilor.

"Am fost la Timişoara doar pentru un business. O să spun lucrurilor pe nume. Eram într-un club în noaptea aceea şi atât am de spus despre noaptea aceea. Un gentleman nu se laudă niciodată cu cuceririle făcute. În timpul emisiunii şi după emisiune nu am vorbit, doar acolo ne-am văzut. Sper ca ea să simtă pentru mine o admiraţie pentru că am fost singurul din ţara aceasta care nu a dat în ea şi am înţeles-o. Ştiam că acesta va fi deznodământul (n.r divorţul) pentru că o femeie nu poate să mintă la nesfârşit", a spus Andi la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel