Ironii între un lider PMP și un senator afiliat PNL: M-am săturat ca ...

Daniel Funeriu.jpeg
Daniel Funeriu.jpeg

Unul dintre cei mai importanți lideri ai PMP și un senator afiliat grupului PNL s-au contrat miercuri, în emisiunea "Ediția de seară", de la

Moderatorul Victor Ciutacu a prezentat invitații din emisiune - foști sau actuali miniștri, iar când a ajuns la senatorul Tudor Barbu i-a spus "viitor ministru". Cel prezentat ca unul dintre liderii PMP și fost ministru al Educației, Daniel Funeriu, a intervenit: "Întrebarea este din partea cărui partid?".

"Întrebarea este una tendențioasă. Dacă mă întreba dl Nicolicea - de la UNPR, înțelegeam. Dacă mă întreba cineva de la PSD, înțelegeam. Dacă m-ar fi întrebat chiar și cineva de la UDMR, aș fi înțeles. Dar să mă întrebe cineva de la Mișcarea Populară, care va fi aliatul meu împotriva PSD-ului, asta nu înțeleg.

M-am săturat ca cei de la PMP, dar și de la alte partide să critice într-una PNL, în diferite emisiuni", a reacționat Tudor Barbu.

Prezent în emisiune, jurnalistul Val Vâlcu a concluzionat: "Am asistat la semnarea pactului de coabitare în cadrul Opoziției".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel