Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme

Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme. Irina Reisler a reușit să ajungă de la 100 de kilograme la 50 de kilograme, ținând această dietă.

"În fotografia din stânga, Anisia avea 9 luni. Exact după acea vacanţă, a urmat episodul greu şi urât, care deschide povestea mea şi cartea. Este una dintre puţinele mele fotografii, din vremea celor 100 de kilograme. Este amintirea palpabilă care îmi sfredeleşte sufletul şi mintea, ori de câte ori o privesc. În fotografia din dreapta, suntem noi, acum (...) Sunt 17 ani de când am slăbit şi mă menţin", a scris Irina Reisler pe Facebook, în dreptul imaginii din deschiderea articolului.

Irina Reisler, dietă

Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme. Unul dintre regimurile ţinute de Irina este cel de 13 zile (dieta Mayo). Iată cum arată primele 3 zile ale acestuia, potrivit Click!.

Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme. Prima zi - dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, două ouă fierte, 400 de g spanac fiert, o roşie. Seara, 200 g grătar vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme. Ziua a doua – dimineața, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, 250 g de şuncă presată, un iaurt. Seara, 200 g grătar de vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Irina Reisler, dietă. Cum a slăbit 50 de kilograme. Ziua 3 – Dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr, o felie păine prăjită. La prânz, două ouă fierte, o felie de şuncă, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie. Seara, o ţelină fiartă, o roşie, un fruct. După şapte zile, regimul se reia. În cartea Irinei găsiți și restul regimului.

Irina Reisler a lansat  cartea "De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!", în care a povestit despre lupta ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel