Irina Begu, cuvinte frumoase despre Simona Halep, după Wimbledon 2019

Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a vorbit despre Simona Halep și performanța ei, într-o conferință de presă la BRD Bucharest Open.

Irina Begu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Simona Halep a scris istorie pentru România câştigând turneul de la Wimbledon, al doilea de Mare Şlem din cariera sa.

"Am vorbit foarte puţin cu Simona după ce a câştigat la Wimbledon. Dar am felicitat-o şi i-am spus că mă bucur enorm de mult pentru ce a realizat. Să câştigi un asemenea turneu este ceva extraordinar. A scris istorie pentru România şi mă bucur mult pentru ea", a spus Begu, marţi, după ce a jucat în turul 1 al turneului BRD Bucharest Open care se desfăşoară în aceste zile la Arenele BNR din capitală.

Motivaţie pentru toată lumea

Tot marţi, Patricia Ţig a afirmat că victoria Simonei Halep de la Wimbledon este o motivaţie pentru toată lumea.

"Cred că acesta a fost cel mai important turneu câştigat de ea, mai important decât cel de la Roland Garros. Pentru că nu a mai câştigat nimeni la simplu la Wimbledon din România. A fost ceva foarte frumos pentru ea, cred Wimbledon nu se compară cu nimic. Pe noi cred că victoria asta a ei trebuie să ne motiveze şi să ne arate că atunci când ai un vis şi munceşti pentru el se poate realiza. Pentru mine şi pentru fetiţa mea Simona este un model. Pentru că sper eu ca şi fetiţa mea, Sofia, să joace tenis. Simona a demonstrat de-a lungul anilor că e cea mai constantă în joc. Pentru mine e cea mai bună", a precizat Ţig.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o, la 13 iulie, în finală, pe americanca Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-2. Halep a adus României primul titlu la simplu la Wimbledon, după două finale pierdute de Ilie Năstase, în 1972, cu Stan Smith (SUA) şi 1976, cu Bjorn Borg (Suedia). Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după succesul înregistrat în 2018, la Roland Garros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel