"Irena Sendler", film despre Al Doilea Război Mondial. Actrița Gal Gadot, protagonista

Actriţa israeliană Gal Gadot, cunoscută pentru rolul său din Wonder Woman, va juca şi va produce filmul 'Irena Sendler' cu acţiunea amplasată în al Doilea Război Mondial, potrivit unei informaţii publicate vineri de site-ul de specialitate Deadline, citat de EFE.


Este vorba de primul film produs de Gadot şi de soţul său, Jaron Varsano, cu ajutorul companiei lor de producţie Pilot Wave.

Bazat pe fapte reale, filmul prezintă odiseea Irenei Sendler, o tânără poloneză care a creat o reţea clandestină pentru a salva peste 2.500 de copii evrei din Varşovia de la o moarte aproape sigură de mâna naziştilor.

După ce a strălucit şi a devenit o vedetă în 'Wonder Woman' (2017), Gal Gadot va reinterpreta rolul atotputernicei femei în 'Wonder Woman 1984', continuarea primei părţi care va fi lansată pe ecrane în iunie anul viitor.

Actorul Chris Pine şi regizoarea Patty Jenkins se întorc la universul Wonder Woman cu acest sequel în care mai joacă Pedro Pascal şi Kristen Wiig.

Dincolo de rolul său din Wonder Woman, cu care a apărut şi în filmele cu supereroi 'Batman v Superman: Dawn of Justice' (2016) şi 'Justice League' (2017), Gal Gadot a jucat şi în comedia 'Keeping Up with the Joneses' (2016) şi şi-a împrumutat vocea filmului de animaţie 'Ralph Breaks the Internet' (2018).

Planurile sale de viitor includ un rol în filmul 'Death on the Nile', o nouă adaptare a romanului lui Agatha Christie, pe care o va aborda regizorul şi actorul Kenneth Branagh după 'Murder on the Orient Express' (2017).

Gadot va fi şi protagonista filmului 'Red Notice', un lungmetraj de acţiune pe care îl pregăteşte Netflix, în care mai joacă Ryan Reynolds şi Dwayne Johnson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel