Irena Boclincă a cucerit internetul. Moment viral

Câştigãtoarea celui de-al şaselea sezon iUmor, de la Antena 1, Irena Boclincã, a cucerit internetul la doar câteva zile de la difuzarea marii finale a show-ului.

Momentul sãu, cel care i-a adus şi marele premiu de 20.000 de euro şi în care actriţa a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, a devenit viral şi a adunat peste 1.3 milioane de vizualizãri în doar 3 zile de la publicare şi a ajuns pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România. 

Canalul de Youtube iUmor a ajuns la peste 1.400.000 de subscriberi, iar în anul 2018 a deținut supremația cu cel mai viral clip al anului: "Revenire de senzație la iUmor! Micutzu face show cu numărul său de stand up comedy".

Divizia Digital Antena TV Group a fãcut ca Antena TV Group sã fie publisherul TV numarul 1 pe Youtube în Romania, clipurile cu conţinut produs de Antena 1 depãşind 20 de miliarde de minute vizionate în ultimii 5 ani. Trei dintre canalele Antenei 1, Antena1, iUmor si NextStar, au fost premiate cu "Plachete de aur", distincţie pe care Youtube o acordã canalelor cu peste 1 milion de subscriberi.

Totodatã, Digital Antena TV Group a fost primul publisher TV care a creat Data Management Center, un departament special de analizã a audienţei, care a eficientizat la maximum integrarea cu marii jucãtori de advertising din piaţã.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel