Iranul afirmă că Trump este un "terorist în frac"

Donald Trump
Donald Trump

Mohammad Javad Azari-Jahromi, ministrul iranian al Telecomunicațiilor, a afirmat duminică despre președintele SUA, Donald Trump, că este un "terorist în frac" după ce liderul de la Casa Albă a amenințat că Statele Unite vor ataca 52 de obiective din Iran dacă Teheranul va lovi ținte americane.

"La fel ca ISIS, la fel ca Hitler, la fel ca Genghis! Toți urăsc culturile. Trump este un terorist în frac. Va învăța istorie foarte curând, că NIMENI nu poate înfrânge Marea națiune și cultură iraniană", a afirmat oficialul de la Teheran. Nearătând niciun semn că ar dori să reducă tensiunile amplificate de atacul de vineri, președintele american a postat pe Twitter o amenințare severă la adresa Iranului, relatează site-ul agenției Reuters.

Trump a afirmat că Statele Unite au "în vedere 52 de obiective iraniene” și că unele sunt "foarte importante pentru Iran și cultura iraniană, iar acele ținte, și Iranul însuși, vor fi lovite foarte rapid şi foarte dur". Armata americană l-a asasinat vineri dimineaţă, în oraşul irakian Bagdad, pe generalul Qassem Soleimani, comandantul Forţei Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel