Urmărește emisiunea live


ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea

ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea
ÎPS Ioan Selejan, mesaj despre Badea. Ce i-a transmis în emisiunea lui Gâdea

ÎPS Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Antena 3. În timpul pasei cu Mircea Badea, acesta a spus că prezentatorul emisiunii „În gura presei" este ca „pustnicul de la miezul nopții”.

„Pentru mine, dacă îngăduiți să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopții de la Antena 3. El este singur, toți am impresia că îl părăsiți și el este în miezul nopții. O să trec pe la masa lui din studio că am văzut că, de fiecare dată, vine cu un bici. El biciuiește păcatele și năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Să-l înconjurați și pe el cu dragostea voastră", a spus, la Antena 3, ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului.

Mircea Badea, reacție

„Mi s-a spus în multe feluri de-a lungul vieții, dar pustnicul de la miezul nopții, recunosc, este de departe cel mai minunat lucru. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta", a spus Mircea Badea. Ulterior, a intervenit Mihai Gâdea: „Nu vrei să schimbăm titlul emisiunii?". „Ba da" a venit răspunsul lui Mircea Badea.

„Mă bucur că am aflat că ești un om familist. V-am văzut în platou la un moment dat. Erați cu sora dumneavoastră. O fată foarte fosforescentă la minte. Semănați, dar cred că vă trageți dintr-o familie care v-a educat. Aveți o inteligență deosebită. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înțelepciune, să găsiți cele mai frumoase și blânde metode de a contribui la asanarea societății românești", a mai spus ÎPS Ioan Selejan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel