Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Ipoteză terifiantă în cazul mamei Luizei Melencu. Avocatul Lucian Bolcaș a răbufnit: Urmărești numai scandalul?

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT după ce nu s-a prezentat să dea o nouă probă biologică pentru a fi comparată cu ADN-ul din oasele găsite în lizieră, într-un laborator din SUA. Avocatul Lucian Bolcaș a răbufnit la adresa Monicăi Melencu, într-o declarație pentru DCNews

5.000 de lei a primit amendă Monica Melencu pentru că nu s-a prezentat să ofere probă ADN pentru a o compara cu oasele din lizieră, unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat-o pe Luiza Melencu. În România, nu a putut fi extras la INML ADN-ul din respective oasele, fiind calcinate. În SUA, există un laborator avansat care poate extrage ADN-ul, dar îl poate compara doar cu probă biologică de la mamă. Anchetatorii au mers acasă la mama Luizei Melencu să ia probă ADN, au informat-o despre demers, au chemat-o și la sediul instituției, dar femeia a refuzat vehement, susținută fiind și de avocatul familiei, Tonel Pop. 

”Ce înseamna asta? Că urmărești numai scandalul?”

Avocatul Lucian Bolcaș, contactat de DCNews, a răbufnit: ”Măsura, ca atare, e justificată procedural fără niciun fel de discuție. Există o necesitate a recoltării acestui ADN și evident că a te opune acestei recoltări nu este decât o obstrucționare a anchetei. Atunci, eu nu înțeleg unei logica! Strigi pe toate posturile că nu se grăbește ancheta, strigi pe toate posturile că nu se face nimic, strigi pe toate posturile că vrei o altă expertiză pentru că te nemulțumește cea de la INML și, totuși, când e cazul să se facă și să se facă la un for de încredere, exact atunci te opui? Ce înseamna asta? Că urmărești numai scandalul? N-aș crede! Adică e o ipoteză terifiantă asta. Dar să realizeze și oamenii aceștia ce e necesar într-o anchetă și ce nu. Ce pot să facă ei pentru anchetă, nu numai să pretindă să se facă pentru ei.” 

Pretenția de comunicare de la anchetatori. ”Avocatul trebuie să facă asta!”

”Adică tot timpul ai pretenția de la anchetatori că nu ți-au comunicat, că nu te-au informat, că nu ți-au spus, deși ai un avocat care trebuie să facă asta, să-ți comunice, să te informeze, nu organul de anchetă direct, dar tot timpul te-ai plâns de asta, dar când organul de anchetă îți cere sprijinul, îl refuzi. Mi se pare mai mult decât ciudat” a conchis avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel