Ipoteză șoc în cazul morții Micăi. Un microb din spital ar fi înrăutățit starea acesteia

mica
mica

Decesul Michaelei Niculescu, cunoscută  drept Mica de la Abracadabra, decedată, joi, la numai 31 de ani la Spitalul Fundeni a început să ridice primele semne de întrebare. Tânăra suferea de o ciroză în stare avansată, tatăl său spunând, însă, că starea sănătăţii sale ar fi fost agravată de un microb luat din spital.

Medicii sustin oficial ca decesul a intervenit dupa un soc hemoragic. "Michaela Niculescu a murit in urma unui soc hemoragic prin sangerare masiva. Fusese internata cu insuficienta hepatica, ciroza hepatica, a fost transferata de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani", a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, dr. Carmen Orban, pentru Mediafax.

Totuși, tatal Micăi a sustinut ca a fost informat de faptul ca tanara a contactat un microb in timp ce se afla internata in spital.

 "Cand credeam ca e mai bine mi-au zis ca a luat un microb din spital si s-a agravat foarte rau. I s-a umflat burtica si atunci mi-am dat seama ca e grav!", s-a confesat el unor apropiati, scrie Agenţia de Presă Mondenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel