Ipoteză bombă, spulberată de Vasile Blaga

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, demontează un scenariu cu privire la motivele pentru care PNL vrea să-l dea jos pe Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea Senatului.

”Noi am spus da, noi ne dorim debarcarea din conducerea Senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru că are un limbaj destul de populist. Nu trebuie să rememorez câte poziții nepotrivite a avut el față de justiție, de exemplu", a spus Vasile Blaga, potrivit realitatea.net

Copreședintele PNL a susținut că nu contează cine va ajunge la conducerea Senatului atâta timp cât Călin Popescu Tăriceanu va pleca din această funcție.

"Am mai auzit că dorim plecarea lui Tăriceanu pentru ca eu să ajung la conducerea Senatului. Declar: Nu doresc să ajung preșdintele Senatului. Eu cred că PNL va câștiga alegerile în acest an, inclusiv pe cele din toamnă, și vom avea pe vot popular președinția Senatului. Noi nu îl vrem pe Călin Popescu Tăriceanu la conducere. Nu trebuie să fie cineva de la PNL, poate să-și pună și PSD-ul un om acolo de toată isprava", a explicat Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel