IPJ Constanța: Șoferul microbuzului răsturnat nu a adaptat viteza

Mașină Poliție. FOTO AGERPRES
Mașină Poliție. FOTO AGERPRES

Șoferul microbuzului răsturnat în Constanța, accident în urma căruia două persoane au murit și alte 20 au ajuns la spital, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, respectiv ceață densă și șosea umedă, a anunțat IPJ Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul care a avut loc miercuri dimineață pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed. Din această cauză, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat la marginea șoselei.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța.

În urma accidentului, două persoane, un bărbat și o femeie, au murit, iar alți 20 de pasageri au fost transportași la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale. Potrivit ISU Constanța, cele două persoane decedate au fost prinse în microbuz și au fost extrase în stare de inconștiență de pompieri. Echipajele medicale de la fața locului nu au mai putu însă să le salveze, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel