Iosif Rotariu desfiinţează lotul FCSB: Nu se ridică la nivelul clubului

FCSB
FCSB

Iosif Rotariu, fostul mare jucător de la Steaua Bucureşti, a analizat situaţia de la FCSB, echipă care are cinci înfrângeri în campionat şi care a ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Fostul internaţional român a încercat să găsească circumstanţe atenuante clubului patronat de Gigi Becali. Rotariu a vorbit despre accidentările numeroase, despre campania de transferuri haotică, dar şi despre noul antrenor al celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă.

"Au fost multe accidentări la echipă, jucătorii aduşi nu se ridică la nivelul clubului. Sunt presiuni mari. Chiar aproape toţi care au venit nu se ridică la nivelul Stelei (n. red. - lui FCSB). Bulversarea asta, implementarea rapidă a jucătorilor nou-veniţi. N-aş vrea să intru în comentarii şi analize, dar au jucători de perspectivă. Momentan nu au lideri. Pintilii este, dar simte şi el că nu mai are ritm de joc. Au fost multe schimbări, multe. Steaua (n. red. - FCSB) are şanse de calificare în Portugalia.

Ce a spus despre Argeş Vintilă

Pe Bogdan Argeş Vintilă nu-l cunosc, doar ca jucător îl ştiu. Probabil că a învăţat multe de la Hagi. Pentru a te impune în vestiarul Stelei (n. red. - lui FCSB), ai nevoie de personalitate", a comentat Iosif Rotariu, marţi dimineaţă, la ProSport LIVE.

FCSB a ajuns ultima în Liga I, după înfrângerea suferită contra celor de la Gaz Metan Mediaş, duminică, scor 0-4. Vicecampioana are doar patru puncte şi 16 goluri încasate în primele şase runde ale sezonului din Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali îşi poate salva sezonul cu o calificare în grupele Europa League. Joi, FCSB o va întâlni pe Vitoria Guimaraes în returul play-off-ului. În tur, la Giurgiu, cele două au remizat, scor 0-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel