IOS 11, lansat. Ce aduce nou sistemul de operare

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

iOS 11 vine cu vești bune pentru autonomia telefoanelor iPhone și cel mai probabil inclusiv pentru tabletele iPad, îmbunătățirile față de iOS 10.3.3 fiind mari. 

În timp ce noul sistem de operare pentru Mac-uri va fi disponibil în variantă finală în aproximativ o săptămână, iOS 11 se va lansa astăzi pentru cea mai mare parte a utilizatorilor de iOS 10.

Utilizatorii de iPhone pot particulariza mai multe elemente de interfață și pot alege butoanele care ajung în Control Center. Posesorii de iPad-uri vor avea o experiență de multitasking mult mai apropiată de cea oferită de un Mac. Mecanismul de sărit de la o aplicație la alta va fi mai facil și va fi mult mai ușor să iei o poză sau un document dintr-un program pentru a-l edita mai departe sau pentru a-l expedia folosind altă aplicație.

De asemenea, întrucât Apple oferă acum mai multe funcţii pentru şoferi, compania a decis să includă şi un nou mod „do not disturb” în timpul condusului. 

Ca de obicei, nu toate funcțiile dezvăluite în cadrul prezentării iOS 11 sunt disponibile tuturor posesorilor de iDevice-uri ce suportă noul sistem de operare.

Important este însă să ai în vedere dacă vei putea trece la acest sistem de operare. La fel de important este să știi că un gadget vechi s-ar putea să devină semnificativ mai lent după upgrade.

Din acest motiv, ca posesor de iPad Air sau iPhone 5S, deși îți poți instala iOS 11, mai bine așteaptă câteva zile pentru a vedea online feedback-ul celor care și l-au instalat pe dispozitive identice, potrivit playtech.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel