Ionuţ Vulpescu, propunere pentru relansarea PSD. Vrea funcţii pentru Adrian Năstase şi Ion Iliescu

Iliescu
Iliescu

Preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, Ionuţ Vulpescu, a afirmat, într-un raport, că partidul a greşit când i-a îndepărtat pe foştii lideri şi propune funcţii pentru Adrian Năstase şi Ion Iliescu. 

"Îndepărtarea foștilor președinți ai partidului, care nici nu au fost invitați la congrese și alte acțiuni publice, minimalizând sau anulând rolul lor consultativ. Toți foștii președinți ai PSD sunt fie excluși din partid, fie izolați de către partid. Refuzul de a recunoaște istoria partidului a fost o încercare a Președintelui partidului de a se promova ca unic reper al formațiunii noastre, deși el a intrat în partid la mai bine de 10 ani de la fondarea acestuia, venind din Partidul Democrat. Consecința acestui fapt a reprezentat o discontinuitate în viziunea de ansamblu a partidului, dar și semne de întrebare în rândul membrilor și electoratului PSD.", a scris Ionuţ Vulpescu în raportul său. 

Propunere pentru colegii din partid

Acesta a afirmat că foştii lideri ai PSD trebuie reprimiţi în partid. În plus, a făcut o propunere şi în ceea ce îl priveşte pe Ion Iliescu. 

 "Propun respect pentru trecut și consolidarea identității partidului prin acordarea foștilor președinți (membri ai PSD) a statutului de membru de drept în BPN.  prin reintroducerea în Statutul partidului a funcției de președinte de onoare pentru fondatorul partidului, Domnul Ion Iliescu.", a mai scris Ionuţ Vulpescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel