Ionuț Stroe: Migraţia românilor este unul din cele mai importante fenomene

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o Românie normală, modernă şi decentă, subliniind că este optimist în ceea ce priveşte participarea tinerilor la vot.

"Am votat pentru o Românie normală, o Românie modernă, o Românie decentă şi am investit încredere în singurul om capabil să ducă la capăt această misiune, aceea de a avea o viaţă mai bună, o viaţă prosperă aici, în România. (...) Sunt extrem de optimist în ceea ce priveşte prezenţa tinerilor la vot pe care îi aşteptăm la urne, ca şi la europarlamentare. Este până la urmă o responsabilitate civică pe care toţi o avem: să fim prezenţi la o decizie la care suntem chemaţi. Cred că societatea românească se schimbă, se transformă, chiar dacă e un proces lent, aşteptat de 30 de ani. De aceea, cred că prezenţa la vot este cel mai bun semn că societatea românească se însănătoşeşte şi se maturizează", a spus ministrul Tineretului şi Sportului, scrie Agerpres. 

În ceea ce priveşte votul în Diaspora, Stroe a afirmat că speră să nu existe oameni plecaţi din ţară care să nu poată să îşi exercite dreptul de vot.

"Migraţia românilor este unul din cele mai importante fenomene pe care ar trebui să îl limităm, dacă putem, ca aceşti oameni şi copiii lor să îşi asigure un viitor mai bun aici", a mai afirmat Stroe, care a votat la o secţie din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel