Ionuț Radu, transferul carierei. Un nume uriaș, pe urmele românului

Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial
Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial

Ionuţ Radu, căpitanul naționalei sub 23 de ani și titularul celor de la Genoa, este monitorizat de AS Roma, semifinalistă UEFA Champions League.

Evoluţiile bune ale goalkeeper-ului român Ionuţ Radu (21 de ani) în poarta celor de la Genoa au atras privirile unei echipe din fruntea clasamentului din Serie A, informează ProSport. Monchi, directorul sportiv al grupării AS Roma, a pus ochii pe căpitanul naţionalei de tineret a României, conform presei din Italia.

Potrivit sursei menționate care citează cotidianului Gazzetta dello Sport, oficialul romanilor îl place pe goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani, Ionuţ Radu, şi nu este exclusă posibilitatea să încerce să îl aducă în vara anului 2019 pe Olimpico pentru a completa proiectul de întinerire a echipei de start a lui Eusebio di Francesco.

"Mănuşi pentru glorie", e titlul în care jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport vorbesc frumos despre Ionuţ Radu: "De când a devenit titular, nu a lipsit nici măcar un minut, după ce iniţial a învins concurenţa experimentatului Marchetti, iar apoi a respins, în ianuarie, asaltul brazilianului Jandrei asupra tricoului de titular. De Radu nu se trece. Un lucru valabil şi pentru adversari, şi pentru colegii care sunt pe acelaşi post cu el", noetază ziariştii din "Cizmă", potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel