Ionuț Radu, salvatorul echipei Genoa VIDEO - Scorul, menținut de paradele românului

Ionuț Radu a fost omul meciului în partida cu Napoli și poate prinde un transfer important.

Ionuț Radu a fost vândut la Genoa cu 8 milioane de euro, însă Inter Milano vrea să-l răscumpere. Pentru aceasta milanezii pregătesc o ofertă de 12 milioane de euro. Evoluțiile românului, titular la națională U 21, l-ar putea readuce la Inter încă din această vară, conform unei clauze din contractul său.

Sub ochii lui Carlo Ancelotti, Ionut Radu a reușit un super meci si a oprit-o pe Napoli din cursa pentru titlu în Serie A. Portarul român a scos trei mingi importante și a fost declarat omul meciului în ancheta Sky Italia.

"Portarul român a zburat din bară în bară, e un adevărat fenomen. Cel puțin trei super intervenții pentru a menține scorul de 1-1", scrie presa italiană. El a primit nota 7 în Corriere dello Sport, după ce și-a salvat chiar pe San Paolo: ”N-a reacţionat la maximum la şutul de la golul lui Mertens, dar s-a revanşat la diagonala lui Callejon. El a şi blindat remiza la ocaziile lui Koulibaly şi Mertens. O prestaţie de aplaudat", a remarcat Corriere dello Sport. ”Punctul obţinut are forma mănuşilor lui", scrie Sportmediaset.

VIDEO Napoli - Genoa

Ionuț Radu a reuşit opt parade de-a lungul meciului cu care a făcut ca Genoa să evite înfrângerea, intervențiile sale fiind cu atît mai utile cu cît echipa sa a jucat în inferioritate numerică din minutul 28, deoarece Sturaro a fost eliminat direct cu ajutorul VAR. Ionuț Radu a jucat 26 de meciuri în acest sezon din Serie A și a încasat 38 de goluri.

Citește și:

Suspendarea lui Rabiot, la final. Decizia PSG privind fotbalistul

Super Liga europeană, un proiect care distruge Liga Campionilor. O țară importantă se opune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel